Saturday, 15 October 2011

~NAK UMAH CAM NI JUGAK...~



SENIBINA MELAYU ~~~~'tak kan melayu hilang di dunia.~'

'takkan melayu hilang di dunia'~~memang benar kata Hang Tuah .... selagi ada bulan dan matahari...
Senibina melayu....entahlah.....kecenderungan kepada seni semakin memuncak sejak akhir2 ni ....kalau lah di tanya ...seni ini menjadi idaman ..........
 Aduhh...!!! tak tahan sungguh......kagum kita jadinya....


Wednesday, 22 June 2011

Elly NH & Irmala Nostalgia...







Kita ada show ari tu ...adik kawan kita kahwin...dia orang buat kenduri kat kraf tangan Teluk Yu, Langkawi.  Best .. memang meriah ..Kita dijemput menyanyi kat majlis dia... Thanks to Jasfiqa Collection.  ada fashion show lagi.

Tuesday, 24 May 2011

Hi...

Hidup....hidup...Apakah maknanya...?

Siapakah sebenarnya anda, wahai manusia? Bagaimana anda menjalani hidup? Sekedar menjalani rutinitas tanpa beban, seperti air mengalir dan tak pernah memikirkan makna hidup? Ketahuilah anda adalah seorang musafir. Diciptakan Allah dari tanah, kembali lagi ke dalam tanah, kemudian menuju rumah abadi, Surga atau Neraka.
Makna hidup yang bagi banyak orang masih merupakan misteri.

Saturday, 21 May 2011

Malam Ini.....

Malam ni....tak pegi jamming....letih sangat ...agak stress dengan keje....kita teringat pasal lagu ni....tajuk dia....Chura Liya....lagu hindi la....kita pun terus write-down lirik dia....esok kalau free kita leh try nyanyi....sedap lagu ni tau.....filem klasik Yadoon Ki Baarat..

Pas tu kita teringat pasal lagu ni lak...Chik Chik Kechik Keboom...boom boom boom bunyi lagu...wah.....best kan.....jom layannnn.......


k...nite.....